Meer dan 110 jaar haardexpert

Haarden en kachels

Ons assortiment

Bekijk onze haarden en kachels

Graag een open haard of kachel kopen? Wij helpen je om de beste keuze te maken voor jouw huis. Elke open haard of kachel heeft zijn eigen specificaties. De verschillende soorten zijn te combineren met allerlei verschillende vuurzichten. Zo bepaal je zelf vanuit hoeveel plekken je contact maakt met het vuur in jouw huis.

Op zoek naar een echt, klassiek vlammenspel dat je zelf opstookt? Dan is de houtkachel altijd een goede keuze. Met de pelletkachel ga je nog een stapje verder. Deze slimme kachel verwelkomt jou thuis na een dag hard werken met een mooi vuur en behaaglijke warmte. De pelletkachel is eenvoudig te programmeren om te branden op vooraf ingestelde tijden. Dát is pas thuiskomen.

Geen rookkanaal in huis of geen zin om met houtblokken te slepen? Kies dan voor de elektrische haard of een gashaard. Een elektrische open haard kan overal in huis komen te staan en de vlammen zijn tegenwoordig echter dan ooit. Sfeer gegarandeerd! Of ga voor de gashaard, die op ieder moment wanneer jij wil direct zorgt voor écht vuur en warmte.

De keuze al gemaakt of toch nog behoefte aan vakkundig advies? Maak een afspraak en laat je adviseren. Samen bespreken we de mogelijkheden in onze showroom.

faber-e-matrix-vertical-800-1600-st-thumbnail

Meet our Fantastic Team

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s

Sarah Morrison

CEO/Founder

Nayan Robert

Creative Director

Isabella Morrison

SEO Manager

Leland Bloggs

Product Manager

Ocean Mcnamara

Customer Support

Amaan Abbott

Aritcle Writer

Vraag uw prijs aan

Haarden en kachels

Aanvraag offerte

Naam
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gewijzigde openingstijden

Wij vieren vakantie van vrijdag 19 juli t/m zaterdag 10 augustus. 

Showroombezoek? Maak een afspraak!