Meer dan 110 jaar haardexpert

Nieuw in ons assortiment: houtkachels van Jydepejsen

Vanaf nu in onze showroom te bewonderen: de vrijstaande houtkachels van het merk Jydepejsen. Al zeker 36 jaar ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Jydepejsen in Denemarken design houtkachels. Een echte Jydepejsen houtkachel verbrandt het hout van het kleinste twijgje tot de laatste gloed, wat mogelijk gemaakt wordt door de unieke verbrandingskamer in deze kachels. Jydepejsen onderscheidt zich t.o.v. andere merken met name door de extreem lage uitstoot van fijnstof.

De kachels zijn voorzien van een zogenaamd DuplicAir controlesysteem, welke een optimale verbranding garandeert. Het systeem is eenvoudig te bedienen en zorgt voor een optimale verwarmingsoplossing gedurende de levensduur van de kachel.

Door de uitgekiende convectiemogelijkheden van de Jydepejsen kachels begint de kachel na het aansteken al snel warmte af te geven. De warmte verplaatst zich vervolgens op natuurlijke wijze door de luchtstroom en niet alleen door de warmtestraling. Hierdoor staan deze kachels garant voor een comfortabel binnenklimaat en een gelijkmatige temperatuur in de hele ruimte.

Jydepejsen heeft zoveel vertrouwen in haar product dat er voor deze kachels een extra lange garantieperiode van 5 jaar geldt.

Vraag uw prijs aan

Nieuw in ons assortiment: houtkachels van Jydepejsen

Aanvraag offerte

Naam
Adres