Service

Service

Service houthaarden

Bij de plaatsing van een houthaard levert Doensen vakwerk. Voor een goede en veilige werking van de haard blijft een goed werkend schoorsteenkanaal van groot belang. Droog en schoon hout stoken helpt daarbij. Daarnaast moet de schoorsteen geregeld geveegd worden. Wij kunnen dat voor je laten verzorgen. Onze specialisten komen graag voorbij voor een onderhoudsbeurt of het verhelpen van een mankement. Via het contactformulier kun je makkelijk contact met ons opnemen. Doensen blijft ook na levering van de haard een betrouwbare partner!

Service gashaarden

Een gashaard biedt warmte en comfort en daar wil je iedere dag van kunnen genieten. Probleemloos en veilig, als het kan zonder storingen. De reguliere onderhoudsbeurt (vanaf € 105,00) dient dan ook niet te worden overgeslagen. Het kan zelfs zijn dat je verzekering het als voorwaarde heeft opgenomen in de polis. Doensen neemt graag ook bij het uitvoeren van vakkundig onderhoud zijn verantwoordelijkheid. Naast een uitgebreide visuele inspectie zal de vakman tal van onderdelen op een juiste werking controleren. Mocht het nodig zijn, kan een onderdeel vervangen of gerepareerd worden. Goed onderhoud garandeert jarenlang plezier van de haard. Als je het contactformulier invult, hoor je snel van ons.

Service pelletkachels

Onbezorgd genieten van de pelletkachel. Daar tekent Doensen voor. Naast het leveren van een kwaliteitskachel, tekenen wij ook voor het periodiek onderhoud. Minimaal eenmaal per jaar is een onderhoudsbeurt nodig, bij intensief gebruik van de kachel misschien vaker. Daarnaast is het belangrijk dat de gloeispiraal eens in de drie jaar vervangen wordt. Zelf kun je de aslade met regelmaat reinigen en het ‘vuurbakje’ schoonhouden. Voor een bedrag vanaf € 155,00 kies je voor comfort, veiligheid en zekerheid. Een afspraak voor onderhoud is te maken via het contactformulier.

Contact

Minckelersstraat 13
5916 PE Venlo
Veegtes 2188
T: 077 – 351 30 49
E: info@doensen.nl

Openingstijden

Ma – Do: Op afspraak
Vrij: 12.30 – 17.30 uur
Za: 10.00 – 16.00 uur
Zo: Gesloten

Contact

Minckelersstraat 13
5916 PE Venlo Veegtes 2188
T: 077 – 351 30 49
E: info@doensen.nl

Openingstijden

Ma – Do: Op afspraak
Vrij: 12.30 – 17.30 uur
Za: 10.00 – 16.00 uur
Zo: Gesloten

Bel ons
Route