Opruiming

Uitverkoop van showroommodellen

Wij maken plaats voor nieuwe showroommodellen. Dus ben jij op zoek naar een leuke haard voor een nog leukere prijs? Bezoek dan onze showroom en vind jouw droomhaard! Desgewenst verzorgen wij het inbouwen van de haard en/of het installeren van het rookgaskanaal. Wij zijn namelijk ook een bouwbedrijf.

Bezoek onze showroom op de Veegtes tussen Leurs en Bauhaus in.

 

Op zoek naar een gashaard met de uitstraling van een open haard? De Bellfires Classic Bell Small 3 is ontworpen om de sfeer van een klassiek houtvuur in huis te brengen, terwijl u geniet van alle voordelen van een gesloten gashaard. Aangezien deze gashaard veel warmte en sfeer geeft, zal hij weldra de centrale plek van uw huis worden. Deze haard is uitermate geschikt om te combineren met een mooie schouw. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Verbrandingstype: Gesloten verbranding, Bediening: Afstandsbediening, Vuurzicht: Front, Brander: Premium Fire, Brander decoratie: Houtstammen, Interieur: Rood Dakpannen, Glassoort: Ontspiegeld, Gassoort: G25 Aardgas, Materiaal: Staal, Rookgasaansluiting: 100/150, Rookgasafvoer: Bovenaansluiting, Afmetingen (B x H D): 946 mm x 972 mm x 498 mm, Glas afmetingen (B x H):    750 mm x 600 mm, Gewicht: 140 kg, Rendement: 85 %, Rendementsklasse:      A, Vermogen: 4 kW – 9kW

Direct sfeer en beleving met de Faber Stonebridge. Deze vrijstaande elektrische haard met het 3D Opti-myst® vuur creëert direct warmte in je huis. Gemakkelijk te plaatsen door het “Plug & Play” systeem. Een realistisch vlameffect door de ultra-fijne waterdamp en de verlichte houtstammen. Het vermogen is met de afstandsbediening gemakkelijk instelbaar op 1 kW of 2 kW. Geniet van de bijzondere momenten met het speelse effect van vuur in je huis.
Het Opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de haard 8-10 uur.

Verbrandingstype: Elektrisch, Bediening: Afstandsbediening, Vuurzicht: Front, Brander decoratie: Houtstammen, Materiaal: Staal, Afmetingen (B x H D): 480 x 620 x 300 mm, Gewicht: 18 kg Vermogen: 1 – 2 kW

×

Bel ons
Route