Opruiming

Uitverkoop van showroommodellen

Wij maken plaats voor nieuwe showroommodellen. Dus ben jij op zoek naar een leuke haard voor een nog leukere prijs? Bezoek dan onze showroom en vind jouw droomhaard! Desgewenst verzorgen wij het inbouwen van de haard en/of het installeren van het rookgaskanaal. Wij zijn namelijk ook een bouwbedrijf.

Bezoek onze showroom op de Veegtes tussen Leurs en Bauhaus in.

 

Op zoek naar een gashaard met de uitstraling van een open haard? De Bellfires Classic Bell Small 3 is ontworpen om de sfeer van een klassiek houtvuur in huis te brengen, terwijl u geniet van alle voordelen van een gesloten gashaard. Aangezien deze gashaard veel warmte en sfeer geeft, zal hij weldra de centrale plek van uw huis worden. Deze haard is uitermate geschikt om te combineren met een mooie schouw. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Verbrandingstype: Gesloten verbranding, Bediening: Afstandsbediening, Vuurzicht: Front, Brander: Premium Fire, Brander decoratie: Houtstammen, Interieur: Rood Dakpannen, Glassoort: Ontspiegeld, Gassoort: G25 Aardgas, Materiaal: Staal, Rookgasaansluiting: 100/150, Rookgasafvoer: Bovenaansluiting, Afmetingen (B x H D): 946 mm x 972 mm x 498 mm, Glas afmetingen (B x H):    750 mm x 600 mm, Gewicht: 140 kg, Rendement: 85 %, Rendementsklasse:      A, Vermogen: 4 kW – 9kW

Bel ons
Route