Corona maatregelen

CORONA MAATREGELEN
Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons als vanzelfsprekend aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wij de volgende maatregelen moeten nemen:

– Onze monteurs zijn als ze aan het werk zijn niet verkouden of ziek. Ze blijven bij verkoudheid en ziekte, volgens de richtlijnen van het RIVM, thuis.

– We zijn zuinig op hun gezondheid dus vragen we ook van onze klanten om in het geval van symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts) geplande afspraken voor onderhoud of installatie af te bellen. Dit kan door te mailen (service@doensen.nl) of te bellen via het algemene nummer (077-3513049). Als uw gezondheid en de situatie het weer toe laat wordt de afspraak uiteraard opnieuw gepland.

– Wij verzoeken u, ook als onze monteurs bij u thuis aan het werk zijn, de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

– Onze showroom blijft vooralsnog gewoon geopend. Uiteraard nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen. We houden 1,5 meter afstand en reinigen na ieder bezoek de deurklinken.

– Ook voor bezoek aan onze showroom geldt het dringende verzoek om in geval van de symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts), uw bezoek tot een later moment uit te stellen. Wij willen de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk kunnen bewaken voor u en onze medewerkers. Daarom sluiten wij na binnenkomst van 4 (extra) personen tijdelijk de deur.

– Heeft u geen van de genoemde verschijnselen en wilt u graag langskomen? Dat heten wij u van harte welkom! Wel stellen wij het op prijs als u van tevoren even contact met ons opneemt. Dan plannen we samen een afspraak in; we zorgen dan voor voldoende bezetting en kunnen zo rekening houden met het aantal bezoekers in onze showroom.

– Bezoekt u liever niet onze showroom, maar wilt u wel graag advies van onze verkoper? U kunt ook een afspraak plannen voor een video-afspraak. Neemt u contact op voor het maken van een afspraak via info@doensen.nl of via 077-3513049.

Ervan uitgaand dat we met deze maatregelen uw en onze gezondheid zo goed als mogelijk beschermen proberen we u de komende weken toch zo goed mogelijk van dienst te zijn; we rekenen op uw begrip en hulp.

We leven van harte mee met onze collega ondernemers die momenteel hun bedrijf uit voorzorg tijdelijk moeten sluiten. Samen zijn we sterk, hopelijk breken snel weer betere tijden aan.

 

Koop uw BADGER Pellets met korting via Doensen

Koop uw BADGER Pellets met korting via Doensen

Met Badger Pellets haalt u een topproduct in huis! BADGER Pellets: is een hoogwaardige brandstof, DIN plus en EN plus A1 gecertificeerd, geproduceerd uit 100% lokaal en natuurlijk hout! De Badger pellets worden geproduceerd met volledig ontschorst hout. Bovendien...

Nieuw in ons assortiment: houtkachels van Jydepejsen

Nieuw in ons assortiment: houtkachels van Jydepejsen

Nieuw in ons assortiment: houtkachels van Jydepejsen Vanaf nu in onze showroom te bewonderen: de vrijstaande houtkachels van het merk Jydepejsen. Al zeker 36 jaar ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Jydepejsen in Denemarken design houtkachels. Een echte Jydepejsen...

Opruiming

Opruiming

WIJ MAKEN PLAATS VOOR NIEUWE MODELLEN! SLA SNEL JE SLAG!We maken weer plaats voor de nieuwste showroommodellen, dus bezoek snel onze showroom en scoor nu de haard die bij jouw wensen past voor een aantrekkelijke prijs!We hebben houtkachels, gaskachels,...

Bel ons
Route